De appartementen

 

De woningen in De Porseleinen Toren zijn ontworpen met het oog op comfort en stijl. Elke woning biedt een unieke woonervaring, met ruimtelijke indelingen die variëren van gezellige studio’s tot 3-kamerappartement, met zelfs één 4-kamerappartement. Jij als potentiële bewoners kan door de interactieve woningzoeker navigeren om een appartement te vinden dat bij jouw levensstijl past. Foto’s en impressies bieden een goede voorstelling van de interieurs en mogelijke inrichting.

 

Kenmerkend voor elke woning is het afwerkingsniveau. Jij als bewoner kan direct verhuizen en het kluswerk is al gedaan. Alle woningen worden voorzien van PVC-vloer, de wanden zijn wit geverfd en ook het plafond is met fijn wit spuitwerk van hoge kwaliteit. Daar komt bij dat elke woning een hoogwaardige keuken heeft inclusief de benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriezer en kasten.

Studio

Vanuit de entree kom je binnen in je eigen hal en heb je direct je eigen inpandige berging met installaties van jouw woning. De wasmachine aansluiting is ook in de berging aangebracht. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet, wastafel, spiegel en inloopdouche.

 

De studio’s hebben een oppervlakte variërend tussen de 43 m² en 50 m² en worden gekenmerkt door de grote ramen voor veel lichtinval. De studio’s worden voorzien van PVC-vloer, de wanden zijn wit geverfd en ook het plafond is met fijn wit spuitwerk van hoge kwaliteit. Daar komt bij dat elke studio een hoogwaardige keuken heeft inclusief de benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriezer en kasten.

 

Kortom, je hebt in de studio alles dat je nodig hebt om prettig te wonen en met de gemeenschappelijke daktuin op de vierde verdieping kan je ook fijn buiten zitten. Deze compacte woonruimtes zijn ideaal voor dynamische singles die waarde hechten aan efficiëntie en stijl. Elke studio is ontworpen met oog voor moderne levensstijlen, waarbij gemak en comfort samengaan met slimme woonoplossingen.

Tweekamerappartement

Met een centrale hal achter de voordeur kunnen de verschillende ruimtes van de tweekamerappartementen gebruikt worden. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 58 m2 tot 73 m2.

 

De appartementen beschikken over een separaat toilet, berging met installaties en opstelplaats voor de wasmachine. De badkamer is volledig betegeld en heeft een inloopdouche met wandscherm, wastafel en spiegel. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriezer en kasten.

 

Het appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras waar je in de zomer heerlijk buiten kan zitten met de binnenstad van Delft naast je huis. De buitenruimtes zijn van 5 m2 tot zelfs 23 m2.

Driekamerappartement

Ontdek de 3-kamerappartementen, waar ruimtelijk comfort samengaat met een ruimtelijk ontwerp. De 3-kamerappartementen zijn zowel als hoek- en tussenappartementen, elk met een unieke indeling.

 

Geniet van extra natuurlijk licht in de hoekappartementen, variërend van 72 m2 tot 91 m2. Elk hoekappartement is voorzien van twee ruime slaapkamers. Kom tot rust op je eigen balkon, waarbij geselecteerde appartementen met terrassen tot wel 18,1 m2. De oriëntatie van de buitenruimte varieert en geeft je de keuze tussen ochtend, middag of avondzon.

 

De tussenappartementen, die een oppervlakte hebben van 69 m2 tot 84 m2, zijn ontworpen om ruimte en functionaliteit te maximaliseren. Ze bevatten twee slaapkamers. Het balkon is via de woonkamer óf slaapkamer te betreden, afhankelijk van het specifieke type.

 

De appartementen beschikken over een separaat toilet, berging met installaties en opstelplaats voor de wasmachine. De badkamer is volledig betegeld en heeft een inloopdouche met wandscherm, wastafel en spiegel.
De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi- oven, koelkast met vriezer en kasten.

Vierkamerappartement

Beleef het toppunt van woongenot in dit riante appartement van 95 m2 . Met drie slaapkamers, waaronder een master bedroom van maar liefst 20 m2, biedt dit appartement een ongekende ruimte en comfort.

 

Het unieke aan dit appartement is het natuurlijke licht dat door de vele ramen langs de gehele oostkant van het gebouw naar binnen komt. De twee extra slaapkamers zijn, met elk een oppervlakte van 7 m2, ideaal voor kinderen, gasten of als werkruimte.

 

Het balkon richting het Zuiden strekt zich uit over 10 m² , waar je in alle rust kunt genieten van de zon. Dit is de perfecte plek om je dag te beginnen met een kop koffie of te eindigen met een glas (alcoholvrije) wijn, terwijl je uitkijkt over de levendige omgeving. Het appartement beschikt over een separaat toilet, berging met installaties en opstelplaats voor de wasmachine. De badkamer is volledig betegeld en heeft een inloopdouche met wandscherm, wastafel en spiegel.
De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriezer en kasten.