Voorzieningen en
Omgeving

 

De Porseleinen Toren bevindt zich in de Voorhof buurt. Deze buurt in Delft biedt tal van voorzieningen: sportscholen, onderwijsinstellingen, een winkelcentrum, kinderopvang, en meer. Direct tegenover De Porseleinen Toren ligt Winkelcentrum De Hoven Passage, dat een ruime keuze aan winkels biedt, waaronder supermarkten, kledingzaken, viswinkels, fietsenwinkels, en andere.

 

In de wijk Voorhof zijn er plannen voor een nieuw stedelijk gebied, ‘Nieuw Delft’ genaamd. De Porseleinen Toren maakt onderdeel uit van dit nieuwe gebied. Dit gebied zal niet alleen woningen en stedelijke faciliteiten omvatten, maar ook uitgebreide groen- en waterzones. Een opvallend kenmerk is het Van Leeuwenhoekpark, een nieuw stadspark van ongeveer 600 meter lang en 40 meter breed, dat wordt aangelegd bovenop de spoortunnel die onder de wijk door gaat.

 

De Porseleinen Toren gaat verder dan alleen wonen. Het biedt een complete levensstijl. Met voorzieningen zoals gemeenschappelijke huiskamer, de daktuin en een pakketservice is het gebouw een aanvulling de woningen.

 

Over Delft
gesproken

Ervaar de levendige sfeer van Delft, een plek waar historische charme en hedendaagse voorzieningen naadloos samenkomen. Delft schittert met zijn levendige marktplein, sfeervolle cafés en een ruime aanbod aan winkels, en vormt een fijne combinatie van cultuur, geschiedenis en hedendaagse stijl. Met meer dan 100.000 inwoners, charmante grachten, een historische binnenstad, iconische gebouwen en zelfs een eigen kenmerkende kleur, biedt Delft een rijkdom aan ervaringen. Of je nu door de historische straten wandelt geniet van een relaxte boottocht door de grachten, Delft biedt een warm welkom.

Bereikbaarheid

De Porseleinen Toren ligt op slechts 30 minuten afstand van de omliggende steden als Rotterdam en Den Haag met het openbaar vervoer of 15 minuten rijden met de auto. Het complex is voorzien van een inpandige fietsenstalling met genoeg plekken voor iedere bewoner. De locatie biedt snelle toegang tot de Rijksweg A4 en het treinstation Delft. Het Stationsplein is bereikbaar binnen 15 minuten lopen of een korte fietstocht van 5 minuten. Kort gezegd, De Porseleinen Toren is een ideale woonkeuze voor diegenen die het gemak van wonen in een stad waarderen en overal snel willen zijn.