Datakeeper

 

Datakeeper: eenvoudig en veilig jouw gegevens aanleveren.
Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor je toegewezen woning in De Porseleinen Toren, willen we graag je (persoons)gegevens verifiëren via Datakeeper. Datakeeper is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Via deze pagina willen we je graag informeren over het gebruik van Datakeeper. Lees deze pagina zorgvuldig en doorloop het stappenplan om je inschrijving compleet te maken.
Met Datakeeper kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens. Niemand anders dan jij heeft inzicht in de gegevens die op je telefoon staan opgeslagen. Het compleet maken van je inschrijving via Datakeeper vindt plaats na toewijzing van een woning en is een verplicht onderdeel.

Extra voordeel voor jou: Je betaalt geen geld voor Datakeeper en je hoeft ook geen betaalde BRP op te vragen bij jouw gemeente.

Voor nu vragen we je alvast te controleren of je beschikt over je inloggegevens van DigiD. Het is niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. Je moet dus in het bezit zijn van gebruikersnaam en wachtwoord. Kijk op DigiD.nl om te controleren of de sms-verificatie aanstaat. Op deze site van DigiD kan je met de grote oranje button inloggen en het verifiëren per sms aanzetten.

 

Het gebruik van Datakeeper

Met Datakeeper kunnen we de benodigde gegevens van je controleren als je in loondienst bent, maar we hebben nog een aantal aanvullende documenten nodig die niet via Datakeeper op te vragen zijn als je ondernemer, gepensioneerd of uitkering gerechtigd bent. In de FAQ (onderdeel inschrijven) is aangegeven welke aanvullende gegevens er nodig zijn naast Datakeeper.

De aanvullende documenten zijn via het woningdossier te uploaden en willen wij liever niet per e-mail ontvangen. Hierdoor kunnen we jouw privacy beter waarborgen.

Wil je meer weten over Datakeeper? 

 

Ga dan naar Datakeeper.nl voor meer informatie